Vacatures jobstudenten via de VDAB

De VDAB heeft een record verbroken. Nooit eerder publiceerden ze zoveel vacatures via hun kanalen. In mei werden ongeveer 24.000 jobs gepubliceerd, een stijging met 23,6 procent ten opzichte van de maand mei 2016. Het gaat hierbij om alle vacatures samen, dus niet alleen vakantiejobs.

Wat met het aanbod VDAB jobstudenten?

Het aantal vakantiejobs is ook spectaculair gestegen. Gelukkig! Het aantal jobs in mei 2017 ligt ongeveer 50% hoger dan in 2015 of 2016.

Onze website haalt zijn jobs via verschillende kanalen. De meeste jobs komen binnen via de VDAB of worden gratis geplaatst via ons jobplatform.

We zien ook dat een belangrijk deel van de groei komt door de jobs die direct via ons platform werden gepubliceerd. Dit maakt ons blij, want dit betekent dat de gebruikers onze functionaliteit appreciëren!

Wat betekent dit voor mij?

Vooral goed nieuws! Het aantal studenten is niet plots 50% groter geworden dan in 2015 of 2016 … Dit betekent dat je dus een groter aanbodzult hebben bij het kiezen van je studentenjob. En dat je dus hopelijk ook een leukere / betere studentenjob zult kunnen vinden!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Op deze manier vermijden we spambijdrages.