Vier bedrijven die je BETALEN voor je mening

Het is een originele manier om geld te verdienen ..

Er zijn redelijk wat bedrijven en websites die je betalen voor het invullen van enquêtes en korte onderzoeken. De precieze opbrengst verschilt per bedrijf en per opdracht. Sommige onderzoeksbureaus geven je een vast bedrag per vraag of onderzoek. Bij sommige bedrijven spaar je voor cadeaus of maak je kans op (geld)prijzen. Uit onze ervaring kan je tot 150 euro per maand verdienen bij de best lopende bedrijven.

Maar waarom?

Vanuit het bedrijfsleven en de overheid is er veel vraag naar marktonderzoek: onderzoek naar de mening van consumenten. Deze onderzoeken moeten vaak snel gebeuren. Onderzoeksbureaus spelen daar handig op in door mensen te werven die bereid zijn aan enquêtes mee te doen. Deze bedrijven betalen je hiervoor, zo zijn ze zeker dat kwalitatieve consumenten hun onderzoeken zullen invullen.

Lijst met bedrijven

Hieronder een lijst van zo'n bedrijven.

Topix.be, het online panel van N.I.D.

Toluna: waar de ganse wereld zijn meningen deelt dmv enquetes, onderzoeken en polls.

ConsumerJury: word panellid van ConsumerJury, hét online panel van GfK Panel Services Benelux, één van de grootste marktonderzoeksbureaus van de wereld.

Ipsos: deze website wordt beheerd door Ipsos, een toonaangevend wereldwijd marktonderzoeksbureau dat een frisse kijk biedt op hedendaagse aangelegenheden en trends.

Word je er rijk van?

Je mening delen met deze bedrijven is geen manier om snel rijk te worden. Meestal kan je maar een paar euro per onderzoek verdienen, en vaak zijn er maar een beperkt aantal onderzoeken waar je kan aan meedoen. Het is vooral een makkelijke manier om online wat bij te verdienen.

Ik zou zeggen: probeer de verschillende sites even uit, en kijk welke voor jouw het interessants is. Vul de juiste enquêtes en onderzoeken in, en verdien geld!

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Op deze manier vermijden we spambijdrages.