Privacy

Op deze pagina vindt u hoe wij uw privacy beschermen en een overzicht welke informatie wij verzamelen.

Welke privacy-informatie verzamelt deze website?

Emailbeleid. Deze website neemt alleen contact op met personen die een account aanmaken of die gebruik maken van het contactformulier. U kan zich snel een eenvoudig uitschrijven van verdere emails.

Deze website verzamelt meerdere types informatie:

Informatie bij het versturen van een vakantiejobaanvraag. Gegevens in deze aanvraag kunnen doorgegeven worden aan zusterprojecten van "Launchpad" en aan derden. 

Informatie die u opgeeft bij het inschrijven op deze website. U kan hierbij volledig anoniem blijven. Deze informatie kan gebruikt worden om u op de hoogte te houden van de website. Deze informatie kan doorgegeven worden aan een van de zusterprojecten van "Launchpad" en aan derden.

Websitestatistieken. Deze website werkt met Google Analytics om bezoekersdata bij te houden. Surf naar http://www.google.com/privacypolicy.html voor meer informatie over hoe Google met deze informatie om gaat.

Externe leveranciers, waaronder Google, gebruiken cookies om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken aan onze website of aan andere websites. Met deze advertentiecookies kunnen Google en zijn partners advertenties weergeven op basis van uw bezoek aan deze site en/of andere sites op internet. U kan zich afmelden voor gepersonaliseerde advertenties via uw Google advertentie-instellingen of, algemener, via aboutads.info.

Antispamcontrole. Nieuwe accounts worden gescreend door Mollom. Zo wordt een toevloed van spamaccounts vermeden. Bezoek http://mollom.com/web-service-privacy-policy voor meer informatie hoe Mollom met deze informatie om gaat.

Nieuwsbrieven. Nieuwe accounts worden ingeschreven op externe dienstverleners zoals Mailchimp. Bezoek http://mailchimp.com/legal/privacy/ voor meer informatie hoe deze bedrijven met je informatie om gaat.

Externe websites. Gegevens van u kunnen op externe websites (Gmail, Yahoo Mail, ...) worden opgeslagen. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld en wordt niet doorgegeven aan onze partners of zusterwebsites.

Toepasselijk recht. Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement van Gent bevoegd.

De website helpt jongeren die op zoek zijn naar een vakantie-job of studentenwerk. De website is niet verbonden met de werkgevers of bedrijven waarvan de jobs verschijnen op deze website. www.vakantie-job.be kan daarom niet beschouwd worden als een selectiebureau, een bureau voor private arbeidsbemiddeling of een interimkantoor.

Recht om vergeten te worden ('right to be forgotten')

Wil je je profielgegevens wijzigen of laten schrappen? Stuur een mailtje via ons contactformulier, en wij verwijderen je profielgegevens.